Jesse Klaver over doorrekeningen: 'De VVD heeft iets te verbergen' (video)

Jesse Klaver over doorrekeningen: 'De VVD heeft iets te verbergen' (video)

Een aantal politieke partijen heeft in aanloop naar de verkiezingen een reactie gegeven op de analyse en doorrekening van de verkiezingsprogramma's. Jesse Klaver van GroenLinks is bijvoorbeeld niet te spreken over de VVD. “De VVD heeft gewoon echt iets te verbergen, die hebben hun plannen niet laten doorrekenen door het Planbureau voor de Leefomgeving.” Zo bestempelt Klaver bijvoorbeeld de bewering dat de kerncentrale klimaatverandering oplost, als een leugen.

Bekijk de reactie van Jesse Klaver in de video van het AD hieronder.

<em>Jesse Klaver</em> over doorrekeningen: 'De VVD heeft iets te verbergen' (video) Een aantal politieke partijen heeft in aanloop naar de verkiezingen een reactie gegeven op de analyse en doorrekening van de verkiezingsprogramma's. Jesse Klaver van GroenLinks is bijvoorbeeld niet te spreken over de VVD. “De VVD heeft gewoon echt iets te verbergen, die hebben hun plannen niet laten doorrekenen door het Planbureau voor de Leefomgeving.” Zo bestempelt Klaver bijvoorbeeld de bewering dat de kerncentrale klimaatverandering oplost, als een leugen. Bekijk de reactie van Jesse Klaver in de video van het AD hieronder. Zien: Jesse Klaver noemt Ronald Koeman bondscoach voor komende EK (video) Bekijk deze video » Nieuwsuur: Jesse Klaver ontspande voor debat met PSV-Ajax Bekijk deze video »
Politiek :
Jesse Klaver over doorrekeningen: 'De VVD heeft iets te verbergen' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jesse Klaver over doorrekeningen: 'De VVD heeft iets te verbergen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier