Jojanneke Uit De Prostitutie: 'Heftig, maar ook mooi om te kunnen maken'

Jojanneke Uit De Prostitutie: 'Heftig, maar ook mooi om te kunnen maken'

Jojanneke van den Berge komt binnenkort met de nieuwe serie Jojanneke Uit De Prostitutie. Hierin volgt ze vrouwen die het leven waarin ze geld verdienen met seks achter zich willen laten. “Het is heftig, maar ook wel weer heel mooi om te kunnen maken”, zegt de presentatrice over het programma.

Bekijk de AD-video met beelden van Jojanneke Uit De Prostitutie en een interview met Jojanneke van den Berge in de video hieronder.

De documentaireserie Jojanneke Uit De Prostitutie is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Jojanneke Uit De Prostitutie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jojanneke Uit De Prostitutie</em>: 'Heftig, maar ook mooi om te kunnen maken' Jojanneke van den Berge komt binnenkort met de nieuwe serie Jojanneke Uit De Prostitutie. Hierin volgt ze vrouwen die het leven waarin ze geld verdienen met seks achter zich willen laten. “Het is heftig, maar ook wel weer heel mooi om te kunnen maken”, zegt de presentatrice over het programma. Bekijk de AD-video met beelden van Jojanneke Uit De Prostitutie en een interview met Jojanneke van den Berge in de video hieronder. De documentaireserie Jojanneke Uit De Prostitutie is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Jojanneke Uit De Prostitutie terugkijken bij Gids.tv. Huismoeder wordt prostituee en schrijft boek: "Mijn oudste was 87" (video) Bekijk deze video » Halina Reijn en Carice van Houten over Red Light: "Heel veel actie" Bekijk deze video »
TV :
Jojanneke Uit De Prostitutie: 'Heftig, maar ook mooi om te kunnen maken'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jojanneke Uit De Prostitutie: 'Heftig, maar ook mooi om te kunnen maken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier