Nieuw seizoen Verslaafd! start 2 maart: bekijk de eerste heftige beelden

Nieuw seizoen Verslaafd! start 2 maart: bekijk de eerste heftige beelden

Vanaf dinsdag kun je kijken naar een nieuw seizoen van het programma Verslaafd!. Ewout Genemans is deze keer de presentator van het programma, waarin mensen die kampen met een verslaving hulp krijgen aangeboden.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Verslaafd!</em> start 2 maart: bekijk de eerste heftige beelden Vanaf dinsdag kun je kijken naar een nieuw seizoen van het programma Verslaafd!. Ewout Genemans is deze keer de presentator van het programma, waarin mensen die kampen met een verslaving hulp krijgen aangeboden. Lees verder onder de video. ‘Zonder hulp is mijn moeder binnen vijf jaar dood’Naasten doen er samen met interventionist Maarten Dammers alles aan om hun geliefde van de verslaving af te helpen. In de eerste beelden is onder meer te zien dat familieleden zich ernstige zorgen maken. “Als er niks wordt gedaan, denk ik dat mijn moeder over vijf jaar dood is. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Verslaafd! in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van Verslaafd! is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv. Ewout Genemans over nieuw seizoen Verslaafd!: "Mensen zien geen andere oplossing meer" Bekijk deze video »

‘Zonder hulp is mijn moeder binnen vijf jaar dood’
Naasten doen er samen met interventionist Maarten Dammers alles aan om hun geliefde van de verslaving af te helpen. In de eerste beelden is onder meer te zien dat familieleden zich ernstige zorgen maken. “Als er niks wordt gedaan, denk ik dat mijn moeder over vijf jaar dood is.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Verslaafd! in de video hierboven.

Het nieuwe seizoen van Verslaafd! is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Verslaafd! start 2 maart: bekijk de eerste heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier