Tijd voor MAX gemist? Mark Rutte reageert op celstraf Nicolas Sarkozy

Tijd voor MAX gemist? Mark Rutte reageert op celstraf Nicolas Sarkozy

Vandaag in het nieuws dat de Franse oud-president Nicolas Sarkozy schuldig is bevonden aan corruptie. Demissionair minister-president Mark Rutte reageert op dit nieuws in Tijd voor MAX: "Ik had dit niet zien aankomen. Het is wel een druktemaker, maar niet zo'n druktemaker."

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? <em>Mark Rutte</em> reageert op celstraf Nicolas Sarkozy Vandaag in het nieuws dat de Franse oud-president Nicolas Sarkozy schuldig is bevonden aan corruptie. Demissionair minister-president Mark Rutte reageert op dit nieuws in Tijd voor MAX: "Ik had dit niet zien aankomen. Het is wel een druktemaker, maar niet zo'n druktemaker." Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Mark Rutte reageert op celstraf Nicolas Sarkozy

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Mark Rutte reageert op celstraf Nicolas Sarkozy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier