Leipe Marco gooit café open: "Grapperhaus grafbak dat je bent!" (video)

Leipe Marco gooit café open: "Grapperhaus grafbak dat je bent!" (video)

Marco IJben gaat viraal met een zelf opgenomen filmpje waarin hij aankondigt morgen zijn Amsterdamse café in Zeeuws-Vlaanderen te open. De flamboyante horecabaas is namelijk helemaal klaar met de overheid en de verstikkende coronamaatregelen. Hij geeft flink scheldend kritiek op het kabinet en schenkt een wijntje in voor Nadia.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

<em>Leipe Marco</em> gooit café open: &quot;Grapperhaus grafbak dat je bent!&quot; (video) Marco IJben gaat viraal met een zelf opgenomen filmpje waarin hij aankondigt morgen zijn Amsterdamse café in Zeeuws-Vlaanderen te open. De flamboyante horecabaas is namelijk helemaal klaar met de overheid en de verstikkende coronamaatregelen. Hij geeft flink scheldend kritiek op het kabinet en schenkt een wijntje in voor Nadia. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Zien: Boze zwemleraren strijden op unicorn tegen Mark Rutte Bekijk deze video » Jongeren over Vondelpark-feest in Amsterdam: ''We willen gewoon leven'' (video) Bekijk deze video »
TV :
Leipe Marco gooit café open: "Grapperhaus grafbak dat je bent!" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leipe Marco gooit café open: "Grapperhaus grafbak dat je bent!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier