EenVandaag: horeca-ondernemers openen dinsdag hun terrassen

EenVandaag: horeca-ondernemers openen dinsdag hun terrassen

Horeca-ondernemers in het hele land zetten dinsdag uit protest hun terrassen weer op straat. De ondernemers snappen niet dat ze hun zaak dicht moeten houden, terwijl de parken volstromen. Ondernemer Johan de Vos vertelt dat hij sinds het begin van de crisis het gevoel heeft er alleen voor te staan en dat de koek op is. Maar lang niet alle ondernemers doen eraan mee.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em>: horeca-ondernemers openen dinsdag hun terrassen Horeca-ondernemers in het hele land zetten dinsdag uit protest hun terrassen weer op straat. De ondernemers snappen niet dat ze hun zaak dicht moeten houden, terwijl de parken volstromen. Ondernemer Johan de Vos vertelt dat hij sinds het begin van de crisis het gevoel heeft er alleen voor te staan en dat de koek op is. Maar lang niet alle ondernemers doen eraan mee. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Johan de Vos van Koninklijke Horeca Nederland wil terrassen openen op 2 maart Bekijk deze video » Ferd Grapperhaus over horecaondernemers die terras openen: ‘Ik zeg: niet doen!’ Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: horeca-ondernemers openen dinsdag hun terrassen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: horeca-ondernemers openen dinsdag hun terrassen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier