Annemarie Haverkamp in Tijd voor MAX over 'Ik heb geleefd'

Annemarie Haverkamp in Tijd voor MAX over 'Ik heb geleefd'

Annemarie Haverkamp sprak alleen maar mensen die niet lang meer te leven hebben, om erachter te komen waar hun prioriteiten liggen. Ze schreef er het boek 'Ik heb geleefd' over, waarin de essentie van het leven blootgelegd wordt.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder.

<em>Annemarie Haverkamp</em> in Tijd voor MAX over 'Ik heb geleefd' Annemarie Haverkamp sprak alleen maar mensen die niet lang meer te leven hebben, om erachter te komen waar hun prioriteiten liggen. Ze schreef er het boek 'Ik heb geleefd' over, waarin de essentie van het leven blootgelegd wordt. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.
TV :
Annemarie Haverkamp in Tijd voor MAX over 'Ik heb geleefd'

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Annemarie Haverkamp in Tijd voor MAX over 'Ik heb geleefd' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier