Lies & Saar zingen 'Het Laatse Applaus' in Tijd voor MAX

Lies & Saar zingen 'Het Laatse Applaus' in Tijd voor MAX

Toen Lisa Schenk en Sarah van Heuven in 2017 beiden zakten voor hun eindexamen schreven ze het nummer Altijd Blijven Lachen. Ze wonnen er de plaatselijke cultuurprijs mee en het kleinkunst duo Lies & Saar is geboren. Voor hun nieuwste liedjes namen ze de corona pandemie als uitgangspunt. Het duurt nog even voor ze de theaters weer in kunnen, dus zingen ze nu nog even over: Het Laatste Applaus.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder.

Lies &amp; Saar zingen 'Het Laatse Applaus' in <em>Tijd voor MAX</em> Toen Lisa Schenk en Sarah van Heuven in 2017 beiden zakten voor hun eindexamen schreven ze het nummer Altijd Blijven Lachen. Ze wonnen er de plaatselijke cultuurprijs mee en het kleinkunst duo Lies & Saar is geboren. Voor hun nieuwste liedjes namen ze de corona pandemie als uitgangspunt. Het duurt nog even voor ze de theaters weer in kunnen, dus zingen ze nu nog even over: Het Laatste Applaus. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.
TV :
Lies & Saar zingen 'Het Laatse Applaus' in Tijd voor MAX

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lies & Saar zingen 'Het Laatse Applaus' in Tijd voor MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier