Slijptol zoekt complimenten: "Rutte verdient pak slaag, die schoft!" (video)

Slijptol zoekt complimenten: "Rutte verdient pak slaag, die schoft!" (video)

Het is 1 maart en dat betekent nationale complimentendag. En dat betekent dat iedereen de kans kreeg twee veelbesproken personen eens even lekker in het zonnetje te zetten: Mark Rutte en Hugo de Jonge. Slijptol ging de straat op en vroeg mensen een complimentje te geven aan de hardwerkende politici. Dit liep helaas iets minder positief dan gehoopt.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

<em>Slijptol</em> zoekt complimenten: &quot;Rutte verdient pak slaag, die schoft!&quot; (video) Het is 1 maart en dat betekent nationale complimentendag. En dat betekent dat iedereen de kans kreeg twee veelbesproken personen eens even lekker in het zonnetje te zetten: Mark Rutte en Hugo de Jonge. Slijptol ging de straat op en vroeg mensen een complimentje te geven aan de hardwerkende politici. Dit liep helaas iets minder positief dan gehoopt. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook RTL Verkiezingsdebat gemist? Bekijk debat tussen slachtoffer toeslagenaffaire en Mark Rutte Bekijk deze video » Mark Rutte bij Tijd voor MAX: "Ik mis geen partner" Bekijk deze video »
Politiek :
Slijptol zoekt complimenten: "Rutte verdient pak slaag, die schoft!" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slijptol zoekt complimenten: "Rutte verdient pak slaag, die schoft!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier