De Vooravond gemist? Berlage Saxophone Quartet speelt Quod Libet

De Vooravond gemist? Berlage Saxophone Quartet speelt Quod Libet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Berlage Saxophone Quartet speelt Quod Libet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het Berlage Saxophone Quartet zette de beroemde Goldbergvariaties van Bach om in een prachtig stuk voor blaasinstrumenten. Luister naar variatie nummer 30: Quod Libet. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Berlage Saxophone Quartet speelt Quod Libet

Het Berlage Saxophone Quartet zette de beroemde Goldbergvariaties van Bach om in een prachtig stuk voor blaasinstrumenten. Luister naar variatie nummer 30: Quod Libet.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Berlage Saxophone Quartet speelt Quod Libet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier