De Vooravond gemist? Nadia Zerouali stond tegenover Geert Wilders tijdens debat

De Vooravond gemist? Nadia Zerouali stond tegenover Geert Wilders tijdens debat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Nadia Zerouali stond tegenover Geert Wilders tijdens debat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Nadia Zerouli stond gisteravond tegenover Geert Wilders tijdens het RTL Verkiezingsdebat om hem wat kritische vragen te stellen. Ze hoopte op een concreet antwoord op de vraag wat de-islamisering betekent en dat hij het respect voor haar kon opbrengen om een normaal gesprek te voeren. Ze had zich voorbereid op het ergste, want ze wist natuurlijk precies wat haar te wachten stond. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Nadia Zerouali stond tegenover Geert Wilders tijdens debat

Nadia Zerouli stond gisteravond tegenover Geert Wilders tijdens het RTL Verkiezingsdebat om hem wat kritische vragen te stellen. Ze hoopte op een concreet antwoord op de vraag wat de-islamisering betekent en dat hij het respect voor haar kon opbrengen om een normaal gesprek te voeren. Ze had zich voorbereid op het ergste, want ze wist natuurlijk precies wat haar te wachten stond.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Nadia Zerouali stond tegenover Geert Wilders tijdens debat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier