Eerste beelden interview Oprah met Harry en Meghan: "Bom Britse Koningshuis"

Eerste beelden interview Oprah met Harry en Meghan: "Bom Britse Koningshuis"

Nu de verhuisdozen zo onderhand wel zijn uitgepakt in Amerika, hebben Harry en Meghan wat meer tijd om van zich te laten horen. Hoog tijd voor een openhartig en very American interview met the one and only Oprah. En dit zijn de eerste beelden.

Geschiedenis herhaalt zich
Zo praat het stel over de media aandacht en hoe dit vergelijkbaar is met de situatie waarin Princess Diana zat. Hij is blij dat Meghan en hij elkaar nog hebben, want hij kan zich niet voorstellen hoe dit voor Diana voelde in haar tijd.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Eerste beelden interview Oprah met <em>Harry en Meghan</em>: &quot;Bom Britse Koningshuis&quot; Nu de verhuisdozen zo onderhand wel zijn uitgepakt in Amerika, hebben Harry en Meghan wat meer tijd om van zich te laten horen. Hoog tijd voor een openhartig en very American interview met the one and only Oprah. En dit zijn de eerste beelden. Geschiedenis herhaalt zichZo praat het stel over de media aandacht en hoe dit vergelijkbaar is met de situatie waarin Princess Diana zat. Hij is blij dat Meghan en hij elkaar nog hebben, want hij kan zich niet voorstellen hoe dit voor Diana voelde in haar tijd. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eerste beelden interview Oprah met Harry en Meghan: "Bom Britse Koningshuis"

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden interview Oprah met Harry en Meghan: "Bom Britse Koningshuis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier