De Meilandjes gaan weer verhuizen in nieuw seizoen Chateau Meiland: "Gezeik!"

De Meilandjes gaan weer verhuizen in nieuw seizoen Chateau Meiland: "Gezeik!"

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint vanavond (1 maart). RTL Boulevard blikte vooruit op het nieuwe seizoen.

Lees verder onder de video

De Meilandjes gaan weer verhuizen in nieuw seizoen <em>Chateau Meiland</em>: &quot;Gezeik!&quot; Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint vanavond (1 maart). RTL Boulevard blikte vooruit op het nieuwe seizoen. Lees verder onder de video Uit huisDe familie Meiland heeft allesbehalve een rustige tijd in Nederland. Ze moeten noodgedwongen weg uit Hengelo en raken in conflict met de kinderarbeidsinspectie over dochtertje Claire op tv. En dan gaat ook dochter Maxime nog eens op zichzelf wonen. Genoeg ingrediënten voor een splinternieuw seizoen van Chateau Meiland. Je ziet de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de aflevering van 1 maart van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
TV :
De Meilandjes gaan weer verhuizen in nieuw seizoen Chateau Meiland: "Gezeik!"

Uit huis
De familie Meiland heeft allesbehalve een rustige tijd in Nederland. Ze moeten noodgedwongen weg uit Hengelo en raken in conflict met de kinderarbeidsinspectie over dochtertje Claire op tv. En dan gaat ook dochter Maxime nog eens op zichzelf wonen. Genoeg ingrediënten voor een splinternieuw seizoen van Chateau Meiland. Je ziet de video van RTL Boulevard hierboven.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de aflevering van 1 maart van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Meilandjes gaan weer verhuizen in nieuw seizoen Chateau Meiland: "Gezeik!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier