Lale Gül in De Vooravond over autobiografische roman: "Thuis was hel"

Lale Gül in De Vooravond over autobiografische roman: "Thuis was hel"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Lale Gül in <em>De Vooravond</em> over autobiografische roman: &quot;Thuis was hel&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Lale Gül was 11 februari te gast bij Op1, waar ze vertelde over haar ontsnapping aan het Islamitische regime. Na haar optreden werd zij bedreigd op sociale media en thuis ontplofte er een bom. Ze zou het geloof beledigd hebben en haar ouders schaamden zich kapot voor haar. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lale Gül in De Vooravond over autobiografische roman: "Thuis was hel"

Lale Gül was 11 februari te gast bij Op1, waar ze vertelde over haar ontsnapping aan het Islamitische regime. Na haar optreden werd zij bedreigd op sociale media en thuis ontplofte er een bom. Ze zou het geloof beledigd hebben en haar ouders schaamden zich kapot voor haar.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lale Gül in De Vooravond over autobiografische roman: "Thuis was hel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier