De Vooravond gemist? Acteur Huib Cluistra besloot patissier te worden

De Vooravond gemist? Acteur Huib Cluistra besloot patissier te worden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Acteur Huib Cluistra besloot patissier te worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Acteur Huib Cluistra besloot zijn leven volledig om te gooien. Nadat hij al vijf maanden op de bank zat vanwege de coronacrisis, besloot hij zijn patissier te worden door middel van een vijfdaagse cursus. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Acteur Huib Cluistra besloot patissier te worden

Acteur Huib Cluistra besloot zijn leven volledig om te gooien. Nadat hij al vijf maanden op de bank zat vanwege de coronacrisis, besloot hij zijn patissier te worden door middel van een vijfdaagse cursus.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Acteur Huib Cluistra besloot patissier te worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier