De Vooravond gemist? Moniek heeft haar vader Jan Karbaat opgezocht

De Vooravond gemist? Moniek heeft haar vader Jan Karbaat opgezocht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Moniek heeft haar vader Jan Karbaat opgezocht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de documentaire het Zaad van Karbaat worden kinderen van de omstreden vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat gevolgd. Moniek is een van de kinderen en heeft hem opgezocht met een DNA-kit. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Moniek heeft haar vader Jan Karbaat opgezocht

In de documentaire het Zaad van Karbaat worden kinderen van de omstreden vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat gevolgd. Moniek is een van de kinderen en heeft hem opgezocht met een DNA-kit.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Moniek heeft haar vader Jan Karbaat opgezocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier