Vanavond bij Op1: Gert-Jan Segers, Stefan de Vries en meer

Vanavond bij Op1: Gert-Jan Segers, Stefan de Vries en meer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond bij <em>Op1</em>: Gert-Jan Segers, Stefan de Vries en meer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Vanavond presenteren Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand een nieuwe Op1. Met vanavond onder andere te gast: Stefan de Vries en Chazia Mourali over de veroordeling van de Franse oud-president Nicolas Sarkozy. En Gert-Jan Segers wil een eerlijker Nederland. Hoe gaat hij dat doen? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Prins Constantijn denkt dat start-ups het land uit de crisis kunnen trekken Bekijk deze video » Op1 gemist? Helft Republikeinen loopt weg als Donald Trump eigen partij begint Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Gert-Jan Segers, Stefan de Vries en meer

Vanavond presenteren Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand een nieuwe Op1. Met vanavond onder andere te gast: Stefan de Vries en Chazia Mourali over de veroordeling van de Franse oud-president Nicolas Sarkozy. En Gert-Jan Segers wil een eerlijker Nederland. Hoe gaat hij dat doen?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Gert-Jan Segers, Stefan de Vries en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier