Hugo de Jonge: "Komende tijd niet rekenen op versoepelingen" (video)

Hugo de Jonge: "Komende tijd niet rekenen op versoepelingen" (video)

Op korte termijn zijn er weinig verdere versoepelingen van de corona-maatregelen mogelijk. Dat zei minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) maandagavond na afloop van het Veiligheidsberaad. Hij wil geen uitspraken doen over de afschaffing van de avondklok, maar wil wel eerlijk zijn dat het er nog niet best uit ziet.

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Komende tijd niet rekenen op versoepelingen&quot; (video) Op korte termijn zijn er weinig verdere versoepelingen van de corona-maatregelen mogelijk. Dat zei minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) maandagavond na afloop van het Veiligheidsberaad. Hij wil geen uitspraken doen over de afschaffing van de avondklok, maar wil wel eerlijk zijn dat het er nog niet best uit ziet. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Zien: ook kinderen zijn "een beetje klaar" met Mark Rutte en zijn coronaregels Bekijk deze video » Slijptol zoekt complimenten: "Rutte verdient pak slaag, die schoft!" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Hugo de Jonge: "Komende tijd niet rekenen op versoepelingen" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge: "Komende tijd niet rekenen op versoepelingen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier