Zien: Paniek in Chateau Meiland door boze brief van de gemeente

Zien: Paniek in Chateau Meiland door boze brief van de gemeente

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Zien: Paniek in <em>Chateau Meiland</em> door boze brief van de gemeente Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Het vijfde seizoen van Chateau Meiland begon vanavond met een brief van de gemeente. Het was al een tijdje in het nieuws, maar door de problemen met de gemeente is de familie genoodzaakt te verhuizen. Hoe gaat dit aflopen? Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de aflevering van 1 maart van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
TV :
Zien: Paniek in Chateau Meiland door boze brief van de gemeente

Het vijfde seizoen van Chateau Meiland begon vanavond met een brief van de gemeente. Het was al een tijdje in het nieuws, maar door de problemen met de gemeente is de familie genoodzaakt te verhuizen. Hoe gaat dit aflopen?

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de aflevering van 1 maart van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Paniek in Chateau Meiland door boze brief van de gemeente of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier