René van der Gijp in VI over interview Roger Schmidt: "Wat een engerd vind ik dat"

René van der Gijp in VI over interview Roger Schmidt: "Wat een engerd vind ik dat"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp in <em>VI</em> over interview Roger Schmidt: &quot;Wat een engerd vind ik dat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. De heren van Veronica Inside zijn geen fan van PSV-trainer Roger Schmidt. Dat zijn ze al langer niet, maar het onbegrip kwam weer tot een hoogtepunt doordat aanvaller Mohamed Ihattaren buiten de selectie werd gelaten door de trainer. René van der Gijp wil niet eens naar het interview kijken: "Wat een engerd vind ik dat." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
René van der Gijp in VI over interview Roger Schmidt: "Wat een engerd vind ik dat"

De heren van Veronica Inside zijn geen fan van PSV-trainer Roger Schmidt. Dat zijn ze al langer niet, maar het onbegrip kwam weer tot een hoogtepunt doordat aanvaller Mohamed Ihattaren buiten de selectie werd gelaten door de trainer. René van der Gijp wil niet eens naar het interview kijken: "Wat een engerd vind ik dat."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in VI over interview Roger Schmidt: "Wat een engerd vind ik dat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier