Op1: Nicolas Sarkozy schuldig bevonden aan corruptie, hoe kon het zover komen?

Op1: Nicolas Sarkozy schuldig bevonden aan corruptie, hoe kon het zover komen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Nicolas Sarkozy schuldig bevonden aan <em>corruptie</em>, hoe kon het zover komen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. De Franse oud-president Nicolas Sarkozy moet waarschijnlijk een jaar de cel in vanwege corruptie. Hij werd vandaag schuldig bevonden door de rechtbank. Journalist Stefan de Vries geeft tekst en uitleg, en legt uit dat de Franse president heel veel macht heeft. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Nicolas Sarkozy schuldig bevonden aan corruptie, hoe kon het zover komen?

De Franse oud-president Nicolas Sarkozy moet waarschijnlijk een jaar de cel in vanwege corruptie. Hij werd vandaag schuldig bevonden door de rechtbank. Journalist Stefan de Vries geeft tekst en uitleg, en legt uit dat de Franse president heel veel macht heeft.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Nicolas Sarkozy schuldig bevonden aan corruptie, hoe kon het zover komen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier