Gert-Jan Segers bij Op1: "Wopke Hoekstra schuift de rekening door naar volgende generatie"

Gert-Jan Segers bij Op1: "Wopke Hoekstra schuift de rekening door naar volgende generatie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Gert-Jan Segers bij <em>Op1</em>: &quot;Wopke Hoekstra schuift de rekening door naar volgende generatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Gert-Jan Segers is ook tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen lijsttrekker van de ChristenUnie. Hij is de eerste gast van de nieuwe rubriek van Op1 waarin lijsttrekkers te gast zijn. Hij heeft kritiek op CDA-leider Wopke Hoekstra. Segers verwijt hem dat hij de rekening doorschuift naar de volgende generatie. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gert-Jan Segers bij Op1: "Wopke Hoekstra schuift de rekening door naar volgende generatie"

Gert-Jan Segers is ook tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen lijsttrekker van de ChristenUnie. Hij is de eerste gast van de nieuwe rubriek van Op1 waarin lijsttrekkers te gast zijn. Hij heeft kritiek op CDA-leider Wopke Hoekstra. Segers verwijt hem dat hij de rekening doorschuift naar de volgende generatie.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gert-Jan Segers bij Op1: "Wopke Hoekstra schuift de rekening door naar volgende generatie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier