Op1 gemist? Kunstschaatstalent Lindsay en legende Joan Haanappel over hun sport

Op1 gemist? Kunstschaatstalent Lindsay en legende Joan Haanappel over hun sport

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Kunstschaatstalent Lindsay en legende Joan Haanappel over hun sport Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Lindsay van Zundert is nog maar 16 jaar en nu al een gevierd kunstschaatstalent. Wie weet staat ze binnenkort op de Olympische Spelen. Dat gebeurde in 1976 voor het laatst. Kunstschaats-legende Joan Haanappel zit samen met haar aan tafel. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Kunstschaatstalent Lindsay en legende Joan Haanappel over hun sport

Lindsay van Zundert is nog maar 16 jaar en nu al een gevierd kunstschaatstalent. Wie weet staat ze binnenkort op de Olympische Spelen. Dat gebeurde in 1976 voor het laatst. Kunstschaats-legende Joan Haanappel zit samen met haar aan tafel.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Kunstschaatstalent Lindsay en legende Joan Haanappel over hun sport of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier