Veronica Inside gemist? Johan Derksen: "Ik zou een goede premier zijn"

Veronica Inside gemist? Johan Derksen: "Ik zou een goede premier zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Johan Derksen: &quot;Ik zou een goede premier zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft gekeken naar het RTL Verkiezingsdebat van gisteravond (28 februari). Hij was niet onder de indruk. Hij verwijt de lijsttrekkers veel ingestudeerde teksten te hebben. En hij denkt dat hij zelf wel een goede premier zou zijn. Of toch niet? Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside gemist? Johan Derksen: "Ik zou een goede premier zijn"

Johan Derksen heeft gekeken naar het RTL Verkiezingsdebat van gisteravond (28 februari). Hij was niet onder de indruk. Hij verwijt de lijsttrekkers veel ingestudeerde teksten te hebben. En hij denkt dat hij zelf wel een goede premier zou zijn. Of toch niet?

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen: "Ik zou een goede premier zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier