Samenvatting Everton - Southampton (Premier League)

Samenvatting Everton - Southampton (Premier League)

Samenvatting <em>Everton - Southampton</em> (Premier League) Kijk alle samenvattingen van de Premier League op Gids.tv. Het blijft ongekend spannend in de bovenste helft van de Premier League. Manchester City lijkt op het kampioenschap af te stevenen, maar daarachter ligt alles nog open. Everton haakte maandagavond ook weer aan bij de top-7 door in eigen huis met 1-0 te winnen van Southampton. De treffer kwam van Richarlison. Bekijk de samenvatting van Everton - Southampton hierboven. Bekijk ook Samenvatting Everton - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Liverpool - Everton (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Everton - Southampton (Premier League)

Kijk alle samenvattingen van de Premier League op Gids.tv.

Het blijft ongekend spannend in de bovenste helft van de Premier League. Manchester City lijkt op het kampioenschap af te stevenen, maar daarachter ligt alles nog open. Everton haakte maandagavond ook weer aan bij de top-7 door in eigen huis met 1-0 te winnen van Southampton. De treffer kwam van Richarlison.

Bekijk de samenvatting van Everton - Southampton hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Everton - Southampton (Premier League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier