Samenvatting Real Madrid - Real Sociedad (La Liga)

Samenvatting Real Madrid - Real Sociedad (La Liga)

Samenvatting <em>Real Madrid - Real Sociedad</em> (La Liga) Bekijk alle samenvattingen van La Liga op Gids.tv. Real Sociedad begon het seizoen uitstekend, maar is inmiddels wat afgezakt. Dat het een geduchte tegenstander voor de topclubs blijft bleek maandagavond wel, toen ze op bezoek gingen bij Real Madrid. De Koninklijke ontsnapte aan een nederlaag doordat Vinicius Júnior in de 89ste minuut de gelijkmaker tegen de touwen schoot. Bekijk de samenvatting van Real Madrid - Real Sociedad hierboven. Bekijk ook Samenvatting Real Valladolid - Real Madrid (La Liga) Bekijk deze video » Samenvatting Atalanta - Real Madrid (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Real Madrid - Real Sociedad (La Liga)

Bekijk alle samenvattingen van La Liga op Gids.tv.

Real Sociedad begon het seizoen uitstekend, maar is inmiddels wat afgezakt. Dat het een geduchte tegenstander voor de topclubs blijft bleek maandagavond wel, toen ze op bezoek gingen bij Real Madrid. De Koninklijke ontsnapte aan een nederlaag doordat Vinicius Júnior in de 89ste minuut de gelijkmaker tegen de touwen schoot.

Bekijk de samenvatting van Real Madrid - Real Sociedad hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Real Madrid - Real Sociedad (La Liga) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier