Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Hugo de Jonge over een jaar lang corona: "Het is ons werk om eerlijk te zijn" Bekijk deze video » Op1 gemist? Hugo de Jonge over korte nachten en lange dagen: "Je kunt nooit uitchecken" Bekijk deze video » Hugo de Jonge in Op1 over de verwachtingen rondom de vaccinaties Bekijk deze video » Hugo de Jonge in Op1 over gebruik zelfstandige sneltesten: "Het ligt niet aan het materiaal" Bekijk deze video » Op1 gemist? Hugo de Jonge: "Ik denk dat we een redelijk normale zomer tegemoet gaan" Bekijk deze video » Sanne Kruikemeier in Op1 over verkiezingen en gebruik van TikTok bij campagne voeren Bekijk deze video » Arjan Postma in Op1 over massaal bezoeken natuurgebieden: slecht voor natuur en dier Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Demissionair minister Hugo de Jonge over één jaar corona in NederlandEén jaar na de eerste coronabesmetting in Nederland maken we de balans op met demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge. Het RIVM zegt vandaag bij het bekendmaken van de nieuwe weekcijfers nog geen goede vooruitzichten te hebben. Vanavond bij Op1 blikken we met coronaminister De Jonge terug op het afgelopen jaar en bespreken we de huidige stand van zaken. Erik Scherder en Sanne Kruikemeier over hoe we tot onze beslissing in het stemhokje komenDe verkiezingscampagnes beginnen op stoom te komen, maar hoe bepalen we eigenlijk op wie we stemmen? Professor in de neuropsychologie Erik Scherder onderzoekt in de tweede aflevering van zijn gelijknamige programma of mensen stemmen met hun verstand of vertrouwen op hun intuïtie. Sanne Kruikemeier deed onderzoek naar politieke communicatie en weet hoe politici, online proberen in te spelen op onze stemkeuzes. Vanavond bij Op1 bespreken ze hoe we tot onze beslissing in het stemhokje komen. Arjan Postma over de gevolgen van drukke natuurgebieden tijdens het broedseizoenHet broedseizoen is begonnen! Dat betekent dat dieren en hun omgeving de rust nodig hebben om zich te ontwikkelen. Sinds corona zoeken echter steeds meer mensen de natuur op en worden de natuurgebieden lang niet altijd netjes achtergelaten. Wat zijn de gevolgen hiervan? We bespreken het vanavond met boswachter Arjan Postma bij Op1.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

Demissionair minister Hugo de Jonge over één jaar corona in Nederland
Eén jaar na de eerste coronabesmetting in Nederland maken we de balans op met demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge. Het RIVM zegt vandaag bij het bekendmaken van de nieuwe weekcijfers nog geen goede vooruitzichten te hebben. Vanavond bij Op1 blikken we met coronaminister De Jonge terug op het afgelopen jaar en bespreken we de huidige stand van zaken.

Erik Scherder en Sanne Kruikemeier over hoe we tot onze beslissing in het stemhokje komen
De verkiezingscampagnes beginnen op stoom te komen, maar hoe bepalen we eigenlijk op wie we stemmen? Professor in de neuropsychologie Erik Scherder onderzoekt in de tweede aflevering van zijn gelijknamige programma of mensen stemmen met hun verstand of vertrouwen op hun intuïtie. Sanne Kruikemeier deed onderzoek naar politieke communicatie en weet hoe politici, online proberen in te spelen op onze stemkeuzes. Vanavond bij Op1 bespreken ze hoe we tot onze beslissing in het stemhokje komen.

Arjan Postma over de gevolgen van drukke natuurgebieden tijdens het broedseizoen
Het broedseizoen is begonnen! Dat betekent dat dieren en hun omgeving de rust nodig hebben om zich te ontwikkelen. Sinds corona zoeken echter steeds meer mensen de natuur op en worden de natuurgebieden lang niet altijd netjes achtergelaten. Wat zijn de gevolgen hiervan? We bespreken het vanavond met boswachter Arjan Postma bij Op1.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier