Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Kristie Rongen ontevreden na clash met Mark Rutte: "Hij gaf geen antwoord" Bekijk deze video » Sylvana Simons vertelt bij Jinek waarom ze een zetel haalt: "Mensen kennen ons beter" Bekijk deze video » Hugo de Jonge onthult in Jinek dat hij niet op Wopke Hoekstra stemt Bekijk deze video » Jinek gemist? Beau over nieuwe programma Beau in Floradorp Bekijk deze video » Jinek gemist? Tatum Dagelet en Tim Akkerman over de impact van een scheiding Bekijk deze video » Laurens Dassen bij Jinek: hier staat Volt voor Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Partijen die de Tweede Kamer in willen aan het woordGisteravond gingen de lijsttrekkers van de grootste partijen in debat, maar vanavond is het woord aan partijen die voor het eerst de Tweede Kamer in willen: Sylvana Simons van BIJ1, Laurens Dassen van Volt en Richard de Mos van Code Oranje. Een nieuw seizoen van 'Van Vader naar Moeder'Ongeveer een derde van de huwelijken eindigt in een echtscheiding, maar ten midden van al dat verdriet staan de kinderen toe te kijken naar hoe papa en mama elkaar verlaten. In alweer het vierde seizoen van 'Van Vader naar Moeder' gaat Tatum Dagelet met kinderen van gescheiden ouders op pad om te horen hoe zij al dat liefdesverdriet hebben ervaren. Tim Akkerman en Tatum Dagelet vertellen er vanavond over. De confrontatie tussen Mark Rutte en Kristie RongenEen opmerkelijk moment tijdens het RTL Verkiezingsdebat: de confrontatie tussen VVD-lijsttrekker Mark Rutte en Kristie Rongen, slachtoffer van de toeslagenaffaire. “Ik stop u even,” zei ze tegen Rutte. Vanavond schuift Kristie aan en blikken we met haar terug op haar minuten tegenover Rutte. De bijzondere Amsterdamse wijk FloradorpBeau van Erven Dorens liep bijna anderhalf jaar rond in de markante Amsterdamse volkswijk Floradorp. Daar zag hij met eigen ogen hoe de bewoners ondanks veel armoede, hun leven met veel humor vullen. Vanavond schuift Beau aan met Hannie mee, die z’n hart heeft verpand aan Floradorp.
Uitzending :
Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

Partijen die de Tweede Kamer in willen aan het woord
Gisteravond gingen de lijsttrekkers van de grootste partijen in debat, maar vanavond is het woord aan partijen die voor het eerst de Tweede Kamer in willen: Sylvana Simons van BIJ1, Laurens Dassen van Volt en Richard de Mos van Code Oranje.

Een nieuw seizoen van 'Van Vader naar Moeder'
Ongeveer een derde van de huwelijken eindigt in een echtscheiding, maar ten midden van al dat verdriet staan de kinderen toe te kijken naar hoe papa en mama elkaar verlaten. In alweer het vierde seizoen van 'Van Vader naar Moeder' gaat Tatum Dagelet met kinderen van gescheiden ouders op pad om te horen hoe zij al dat liefdesverdriet hebben ervaren. Tim Akkerman en Tatum Dagelet vertellen er vanavond over.

De confrontatie tussen Mark Rutte en Kristie Rongen
Een opmerkelijk moment tijdens het RTL Verkiezingsdebat: de confrontatie tussen VVD-lijsttrekker Mark Rutte en Kristie Rongen, slachtoffer van de toeslagenaffaire. “Ik stop u even,” zei ze tegen Rutte. Vanavond schuift Kristie aan en blikken we met haar terug op haar minuten tegenover Rutte.

De bijzondere Amsterdamse wijk Floradorp
Beau van Erven Dorens liep bijna anderhalf jaar rond in de markante Amsterdamse volkswijk Floradorp. Daar zag hij met eigen ogen hoe de bewoners ondanks veel armoede, hun leven met veel humor vullen. Vanavond schuift Beau aan met Hannie mee, die z’n hart heeft verpand aan Floradorp.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier