LuckyTV doet verslag van RTL Verkiezingsdebat en flipt bij Mark Rutte

LuckyTV doet verslag van RTL Verkiezingsdebat en flipt bij Mark Rutte

Zondagavond (28 februari) werd het RTL Verkiezingsdebat gehouden, het eerste grote tv-debat in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart. LuckyTV deed verslag van het spektakel en zag vooral vóór het debat een zenuwslopende race.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em> doet verslag van <em>RTL Verkiezingsdebat</em> en flipt bij Mark Rutte Zondagavond (28 februari) werd het RTL Verkiezingsdebat gehouden, het eerste grote tv-debat in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart. LuckyTV deed verslag van het spektakel en zag vooral vóór het debat een zenuwslopende race. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. "Wat een mooie tijd zeg"De zes lijsttrekkers moeten allemaal een meter of tien lopen, en zelfs daar zit al een wedstrijdelement in verborgen: wie legt deze afstand het snelst af? Jesse Klaver lijkt er in eerste instantie vandoor te gaan met de winst, maar vervolgens duikt Geert Wilders er nog onder. Mark Rutte is echter nóg een fractie sneller en dan heeft de commentator van LuckyTV het niet meer: hij gilt het uit van extase. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: NOS-gijzelnemer Tarik Z. roept dat alles nep is, van zijn pak tot zijn pistool Bekijk deze video » LuckyTV: interieurspecialist Theobert verandert niks aan jongenskamer vanwege budget Bekijk deze video » LuckyTV: campagnevideo Jezus Leeft! met zeer ongemakkelijke stilte Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV doet verslag van RTL Verkiezingsdebat en flipt bij Mark Rutte

"Wat een mooie tijd zeg"
De zes lijsttrekkers moeten allemaal een meter of tien lopen, en zelfs daar zit al een wedstrijdelement in verborgen: wie legt deze afstand het snelst af? Jesse Klaver lijkt er in eerste instantie vandoor te gaan met de winst, maar vervolgens duikt Geert Wilders er nog onder. Mark Rutte is echter nóg een fractie sneller en dan heeft de commentator van LuckyTV het niet meer: hij gilt het uit van extase.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV doet verslag van RTL Verkiezingsdebat en flipt bij Mark Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier