Kristie Rongen ontevreden na clash met Mark Rutte: "Hij gaf geen antwoord"

Kristie Rongen ontevreden na clash met Mark Rutte: "Hij gaf geen antwoord"

Het was één van de hoogtepunten uit het RTL Verkiezingsdebat van zondagavond: de clash tussen Kristie Rongen en Mark Rutte. Kristie is één van de duizenden slachtoffers van de Toeslagenaffaire en ze voelde de premier hier stevig over aan de tand. Toch is ze uiteindelijk ontevreden: "Hij gaf geen antwoord."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kristie Rongen</em> ontevreden na clash met <em>Mark Rutte</em>: &quot;Hij gaf geen antwoord&quot; Het was één van de hoogtepunten uit het RTL Verkiezingsdebat van zondagavond: de clash tussen Kristie Rongen en Mark Rutte. Kristie is één van de duizenden slachtoffers van de Toeslagenaffaire en ze voelde de premier hier stevig over aan de tand. Toch is ze uiteindelijk ontevreden: "Hij gaf geen antwoord." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. FlapuitEén van de opvallendste momenten was toen Kristie tegen premier Rutte zei: "Ik stop u even." Eva Jinek zegt dat ze met andere mensen zat te kijken, en dat het volgens hen een sensatie was. Is deze uitspraak een gevolg van het karakter van Kristie? "Ik kan een flapuit zijn," geeft ze ruiterlijk toe. Maar: "Ik wou niet dat hij zijn tijd volpraatte. Ik had maar drie minuten." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kristie Rongen ontevreden na clash met Mark Rutte: "Hij gaf geen antwoord"

Flapuit
Eén van de opvallendste momenten was toen Kristie tegen premier Rutte zei: "Ik stop u even." Eva Jinek zegt dat ze met andere mensen zat te kijken, en dat het volgens hen een sensatie was. Is deze uitspraak een gevolg van het karakter van Kristie? "Ik kan een flapuit zijn," geeft ze ruiterlijk toe. Maar: "Ik wou niet dat hij zijn tijd volpraatte. Ik had maar drie minuten."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kristie Rongen ontevreden na clash met Mark Rutte: "Hij gaf geen antwoord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier