Hugo de Jonge onthult in Jinek dat hij niet op Wopke Hoekstra stemt

Hugo de Jonge onthult in Jinek dat hij niet op Wopke Hoekstra stemt

Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda trok maandag weer naar Den Haag, op zoek naar sappige quotes van landelijke politici. Die heeft hij gekregen. Hij peuterde een opvallende onthulling van Hugo de Jonge (CDA) los: "Ik stem niet op Wopke Hoekstra." Zit hier nog wat frustratie, wil Ferwerda weten?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hugo de Jonge</em> onthult in <em>Jinek</em> dat hij niet op Wopke Hoekstra stemt Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda trok maandag weer naar Den Haag, op zoek naar sappige quotes van landelijke politici. Die heeft hij gekregen. Hij peuterde een opvallende onthulling van Hugo de Jonge (CDA) los: "Ik stem niet op Wopke Hoekstra." Zit hier nog wat frustratie, wil Ferwerda weten? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv. ComplimentenFerwerda begint zijn gesprek met De Jonge op Complimentendag met een compliment, want Nederland loopt behoorlijk wat schade in op het gebied van vaccinaties. Het lijkt inmiddels lekker te gaan, maar De Jonge geeft vooral ook de credits aan de GGD'en, het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook sprak Ferwerda Jesse Klaver nog even aan op zijn Ronald Koeman-blunder: "Hou op, schei uit zeg. Jezus Christus." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge onthult in Jinek dat hij niet op Wopke Hoekstra stemt

Complimenten
Ferwerda begint zijn gesprek met De Jonge op Complimentendag met een compliment, want Nederland loopt behoorlijk wat schade in op het gebied van vaccinaties. Het lijkt inmiddels lekker te gaan, maar De Jonge geeft vooral ook de credits aan de GGD'en, het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook sprak Ferwerda Jesse Klaver nog even aan op zijn Ronald Koeman-blunder: "Hou op, schei uit zeg. Jezus Christus."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge onthult in Jinek dat hij niet op Wopke Hoekstra stemt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier