Marble Mania: Winston Gerschtanowitz verheugd met tweede seizoen

Marble Mania: Winston Gerschtanowitz verheugd met tweede seizoen

Alle knikkerfans kunnen een gat in de lucht springen: er komt namelijk een tweede seizoen van Marble Mania. Presentator Winston Gerschtanowitz vertelt: "Ik kreeg een appje van John de Mol, die het me liet weten. We hadden natuurlijk wel een beetje dat goede gevoel, dat we een hit te pakken hadden en dan is de kans natuurlijk ook wel aanwezig dat er gezegd wordt, hier willen we wel een volgend seizoen van." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Marble Mania: <em>Winston Gerschtanowitz</em> verheugd met tweede seizoen Alle knikkerfans kunnen een gat in de lucht springen: er komt namelijk een tweede seizoen van Marble Mania. Presentator Winston Gerschtanowitz vertelt: "Ik kreeg een appje van John de Mol, die het me liet weten. We hadden natuurlijk wel een beetje dat goede gevoel, dat we een hit te pakken hadden en dan is de kans natuurlijk ook wel aanwezig dat er gezegd wordt, hier willen we wel een volgend seizoen van." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. De laatste aflevering van Marble Mania seizoen 1 is op donderdag 4 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Marble Mania: Winston Gerschtanowitz verheugd met tweede seizoen

De laatste aflevering van Marble Mania seizoen 1 is op donderdag 4 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Winston Gerschtanowitz verheugd met tweede seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier