NOS: Farid Azarkan (DENK) over dubbele paspoorten

NOS: Farid Azarkan (DENK) over dubbele paspoorten

DENK-lijsttrekker Farid Azarkan was dinsdagochtend te gast bij de NOS om vragen van kiezers te beantwoorden. Een van hen vroeg zich af hoe hij denkt over politici die twee paspoorten hebben, zoals Azarkan zelf. "Ik denk dat dat ons in staat stelt als land om soms snel te kunnen schakelen in andere landen. Ik zie dat echt als een winst, ik denk dat dat een pluspunt is", aldus de lijsttrekker. Bekijk de video van de NOS hieronder. De vraag over de paspoorten zie je na 2min00.

NOS: Farid Azarkan (<em>DENK</em>) over dubbele paspoorten DENK-lijsttrekker Farid Azarkan was dinsdagochtend te gast bij de NOS om vragen van kiezers te beantwoorden. Een van hen vroeg zich af hoe hij denkt over politici die twee paspoorten hebben, zoals Azarkan zelf. "Ik denk dat dat ons in staat stelt als land om soms snel te kunnen schakelen in andere landen. Ik zie dat echt als een winst, ik denk dat dat een pluspunt is", aldus de lijsttrekker. Bekijk de video van de NOS hieronder. De vraag over de paspoorten zie je na 2min00. Bekijk ook Jinek gemist? Farid Azarkan prijst Hugo de Jonge na debat: "Echt knap" Bekijk deze video »
TV :
NOS: Farid Azarkan (DENK) over dubbele paspoorten


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS: Farid Azarkan (DENK) over dubbele paspoorten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier