Laurens Dassen bij Jinek: hier staat Volt voor

Laurens Dassen bij Jinek: hier staat Volt voor

Laurens Dassen, lijsttrekker van Volt voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart, kreeg maandagavond bij Jinek kort de tijd om toe te lichten waar zijn partij precies voor staat: "We zien dat de huidige grensoverschrijdende uitdagingen, zoals klimaat en corona, om grensoverschrijdende oplossingen vragen. Volt wil mensen in heel Europa verbinden."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Laurens Dassen bij <em>Jinek</em>: hier staat <em>Volt</em> voor Laurens Dassen, lijsttrekker van Volt voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart, kreeg maandagavond bij Jinek kort de tijd om toe te lichten waar zijn partij precies voor staat: "We zien dat de huidige grensoverschrijdende uitdagingen, zoals klimaat en corona, om grensoverschrijdende oplossingen vragen. Volt wil mensen in heel Europa verbinden." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Laurens Dassen bij Jinek: hier staat Volt voor


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laurens Dassen bij Jinek: hier staat Volt voor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier