Beau in Floradorp: dit is Marie

Beau in Floradorp: dit is Marie

Vanaf dinsdagavond zien we hoe Beau van Erven Dorens zich een tijdlang onderdompelde in de Amsterdamse volkswijk Floradorp, in Beau in Floradorp. Een van de inwoners die we regelmatig zullen zien terugkomen is Marie. In onderstaande video wordt ze alvast aan je voorgesteld.

Beau in Floradorp: dit is <em>Marie</em> Vanaf dinsdagavond zien we hoe Beau van Erven Dorens zich een tijdlang onderdompelde in de Amsterdamse volkswijk Floradorp, in Beau in Floradorp. Een van de inwoners die we regelmatig zullen zien terugkomen is Marie. In onderstaande video wordt ze alvast aan je voorgesteld. Het nieuwe programma Beau in Floradorp is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Beau over nieuwe programma Beau in Floradorp Bekijk deze video »
Maak alvast kennis met Marie uit Floradorp!

We maken alvast een beetje kennis met Marie uit Floradorp, met een bakkie en een stukkie taart. ☺️ Vanavond om 21.25 uur: #BeauInFloradorp

Posted by RTL on Monday, March 1, 2021
TV :
Beau in Floradorp: dit is Marie

Het nieuwe programma Beau in Floradorp is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau in Floradorp: dit is Marie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier