Bekijk trailer Secret Bridesmaids' Business (vanaf 3 maart te zien op Net5)

Bekijk trailer Secret Bridesmaids' Business (vanaf 3 maart te zien op Net5)

De nieuwe, zesdelige dramaserie Secret Bridesmaids' Business wordt in gang gezet door een onverwacht huwelijksaanzoek. Hierdoor worden drie beste vriendinnen closer en hechter dan ooit, maar dat duurt niet lang. Binnen de kortste keren komt er een reeks geheimen aan het licht, die hun relatie in gevaar brengt. Ook begint een gevaarlijke obsessie behoorlijk uit de hand te lopen.

Bekijk de trailer van Secret Bridesmaids' Business hieronder. De serie Secret Bridesmaids' Business is vanaf woensdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5.

Bekijk trailer <em>Secret Bridesmaids' Business</em> (vanaf 3 maart te zien op Net5) De nieuwe, zesdelige dramaserie Secret Bridesmaids' Business wordt in gang gezet door een onverwacht huwelijksaanzoek. Hierdoor worden drie beste vriendinnen closer en hechter dan ooit, maar dat duurt niet lang. Binnen de kortste keren komt er een reeks geheimen aan het licht, die hun relatie in gevaar brengt. Ook begint een gevaarlijke obsessie behoorlijk uit de hand te lopen. Bekijk de trailer van Secret Bridesmaids' Business hieronder. De serie Secret Bridesmaids' Business is vanaf woensdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5. Bekijk ook De K Van Karlijn: buurvrouw vindt pakket aannemen voor Karlijn heel ingewikkeld Bekijk deze video » De K Van Karlijn: spray-tan loopt uit de hand: ‘Ik lijk een oempa loempa!’ Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer Secret Bridesmaids' Business (vanaf 3 maart te zien op Net5)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Secret Bridesmaids' Business (vanaf 3 maart te zien op Net5) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier