Wilders: "We zijn gekke Harrie als we Spoetnik-vaccin niet gaan gebruiken" (video)

Wilders: "We zijn gekke Harrie als we Spoetnik-vaccin niet gaan gebruiken" (video)

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft zich afgelopen zondag laten vaccineren met het, door Europa nog niet goedgekeurde, Chinese vaccin Sinopharm. Een aantal andere Europese regeringsleiders is daar boos over maar wat vindt Geert Wilders ervan? "Ik vind het zeer terecht dat hij dat heeft gedaan. Ik heb er ook voor gepleit dat we haast maken om het Russische Spoetnik-vaccin hierheen te halen. We zouden wel gekkie Harrie zijn om dat niet te gaan gebruiken."

'Geen kans onbenut laten'
Wilders snapt dat Orbán niet wacht op Europese goedkeuring: "Hij zegt, ik ga niet op de hele Europese bureaucratie wachten en laat het keuren door de instanties in mijn land. In een tijd van crisis moet je geen kans onbenut laten. Als er een goed functionerend vaccin is, gebruik het alsjeblieft." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Wilders: &quot;We zijn gekke Harrie als we <em>Spoetnik-vaccin</em> niet gaan gebruiken&quot; (video) De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft zich afgelopen zondag laten vaccineren met het, door Europa nog niet goedgekeurde, Chinese vaccin Sinopharm. Een aantal andere Europese regeringsleiders is daar boos over maar wat vindt Geert Wilders ervan? "Ik vind het zeer terecht dat hij dat heeft gedaan. Ik heb er ook voor gepleit dat we haast maken om het Russische Spoetnik-vaccin hierheen te halen. We zouden wel gekkie Harrie zijn om dat niet te gaan gebruiken." 'Geen kans onbenut laten'Wilders snapt dat Orbán niet wacht op Europese goedkeuring: "Hij zegt, ik ga niet op de hele Europese bureaucratie wachten en laat het keuren door de instanties in mijn land. In een tijd van crisis moet je geen kans onbenut laten. Als er een goed functionerend vaccin is, gebruik het alsjeblieft." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Wilders in RTL Verkiezingsdebat: "Ik wil geen couscous, wel een gehaktbal" Bekijk deze video »
TV :
Wilders: "We zijn gekke Harrie als we Spoetnik-vaccin niet gaan gebruiken" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilders: "We zijn gekke Harrie als we Spoetnik-vaccin niet gaan gebruiken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier