Wilders bij Goedemorgen Nederland: "PVV kan verantwoorde regeringspartij worden"

Wilders bij Goedemorgen Nederland: "PVV kan verantwoorde regeringspartij worden"

Meerdere partijen sluiten samenwerking met de PVV op voorhand uit, op het moment dat de formatie van een nieuw kabinet zal beginnen na de verkiezingen op 17 maart. Wat denkt Geert Wilders daarvan? "Dat moeten we nog maar afwachten, dat zeiden ze in 2010 ook en uiteindelijk gedoogden we wel mee."

'Ondemocratisch'
Hij vervolgt: "Ik vind het vooral ondemocratisch. We zijn de tweede partij van Nederland en het is gewoon niet democratisch om niet op zijn minst met elkaar te gaan praten. Ik ben ervan overtuigd dat dat met de PVV gaat lukken en dat we een verantwoorde regeringspartij kunnen worden." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Wilders bij <em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;PVV kan verantwoorde regeringspartij worden&quot; Meerdere partijen sluiten samenwerking met de PVV op voorhand uit, op het moment dat de formatie van een nieuw kabinet zal beginnen na de verkiezingen op 17 maart. Wat denkt Geert Wilders daarvan? "Dat moeten we nog maar afwachten, dat zeiden ze in 2010 ook en uiteindelijk gedoogden we wel mee." 'Ondemocratisch'Hij vervolgt: "Ik vind het vooral ondemocratisch. We zijn de tweede partij van Nederland en het is gewoon niet democratisch om niet op zijn minst met elkaar te gaan praten. Ik ben ervan overtuigd dat dat met de PVV gaat lukken en dat we een verantwoorde regeringspartij kunnen worden." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Wilders in RTL Verkiezingsdebat: "Ik wil geen couscous, wel een gehaktbal" Bekijk deze video »
TV :
Wilders bij Goedemorgen Nederland: "PVV kan verantwoorde regeringspartij worden"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wilders bij Goedemorgen Nederland: "PVV kan verantwoorde regeringspartij worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier