Bekijk trailer van Netflix-serie Zero: vanaf 21 april te zien

Bekijk trailer van Netflix-serie Zero: vanaf 21 april te zien

Een verlegen jongen die zich onzichtbaar voelt, ontwikkelt een bijzondere superkracht die de overhand krijgt als hij een groep vrienden leert kennen die de buurt wil redden. Alleen samen kunnen ze dat klaarspelen. Liefde, dromen najagen, de kracht van vriendschap. Daar gaat de Netflix-serie Zero over.

De nieuwe Netflix Original-serie Zero is vanaf 21 april te zien bij Netflix. Bekijk de trailer van Zero hieronder.

Bekijk trailer van Netflix-serie <em>Zero</em>: vanaf 21 april te zien Een verlegen jongen die zich onzichtbaar voelt, ontwikkelt een bijzondere superkracht die de overhand krijgt als hij een groep vrienden leert kennen die de buurt wil redden. Alleen samen kunnen ze dat klaarspelen. Liefde, dromen najagen, de kracht van vriendschap. Daar gaat de Netflix-serie Zero over. De nieuwe Netflix Original-serie Zero is vanaf 21 april te zien bij Netflix. Bekijk de trailer van Zero hieronder. Bekijk ook Trailer: Film Caught by a Wave vanaf 26 februari te zien bij Netflix Bekijk deze video » Fantasyserie Shadow And Bone vanaf 23 april bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer van Netflix-serie Zero: vanaf 21 april te zien


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van Netflix-serie Zero: vanaf 21 april te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier