Trailer: Big Game met Samuel L. Jackson dinsdag te zien bij RTL 7

Trailer: Big Game met Samuel L. Jackson dinsdag te zien bij RTL 7

In het spectaculaire actie-avontuur Big Game ontsnapt de president van de Verenigde Staten, gespeeld door Samuel L. Jackson aan een terroristische aanslag op zijn regeringsvliegtuig. Als hij met een vluchtcapsule in de uitstrekte bossen van Scandinavië landt, is de president aangewezen op hulp uit onverwachte hoek.

Bekijk de trailer van Big Game hieronder. Big Game is dinsdag 2 maart om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Big Game streamen via Netflix.

Trailer: <em>Big Game</em> met <em>Samuel L. Jackson</em> dinsdag te zien bij RTL 7 In het spectaculaire actie-avontuur Big Game ontsnapt de president van de Verenigde Staten, gespeeld door Samuel L. Jackson aan een terroristische aanslag op zijn regeringsvliegtuig. Als hij met een vluchtcapsule in de uitstrekte bossen van Scandinavië landt, is de president aangewezen op hulp uit onverwachte hoek. Bekijk de trailer van Big Game hieronder. Big Game is dinsdag 2 maart om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Big Game streamen via Netflix. Bekijk ook Trailer: Film Caught by a Wave vanaf 26 februari te zien bij Netflix Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Chantal's Beauty Camper Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Big Game met Samuel L. Jackson dinsdag te zien bij RTL 7


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Big Game met Samuel L. Jackson dinsdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier