Video: terras Breda weer open voor publiek, ondanks verbod

Video: terras Breda weer open voor publiek, ondanks verbod

Het zijn tegenwoordig bijna heftige beelden: mensen die op een terras een kopje koffie drinken. Maar toch is dat precies wat er momenteel gebeurt in Breda. De uitbater van café Boerke Verschuren zette vandaag, ondanks het verbod, zijn tafels en stoelen buiten in de zon en zag in mum van tijd diverse zonneaanbidders opduiken. De beelden zie je hieronder.

Video: terras <em>Breda</em> weer open voor publiek, ondanks verbod Het zijn tegenwoordig bijna heftige beelden: mensen die op een terras een kopje koffie drinken. Maar toch is dat precies wat er momenteel gebeurt in Breda. De uitbater van café Boerke Verschuren zette vandaag, ondanks het verbod, zijn tafels en stoelen buiten in de zon en zag in mum van tijd diverse zonneaanbidders opduiken. De beelden zie je hieronder. Bekijk ook Geert Wilders tegen Rutte: "Ik hoop dat horeca u nooit meer één kop koffie inschenkt" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: terras Breda weer open voor publiek, ondanks verbodPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: terras Breda weer open voor publiek, ondanks verbod of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier