Zien: Martien Meiland gaat tekeer tegen de honden: "Klerelijers!"

Zien: Martien Meiland gaat tekeer tegen de honden: "Klerelijers!"

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

"Kuthond"
Maandag 1 maart begon het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, waarin het nieuwe huis in Hengelo te zien is. Martien Meiland had het erg druk met de honden, hij vindt ze verschrikkelijk. "Kom eens hier, Bommeltje! Zo klaar met die honden. Klerelijers. Het is een kuthond", aldus de 'hondenliefhebber' Martien.

Bekijk hieronder het Chateau Meiland-fragment met Martien en de honden.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Martien Meiland</em> gaat tekeer tegen de honden: &quot;Klerelijers!&quot; Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. "Kuthond"Maandag 1 maart begon het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, waarin het nieuwe huis in Hengelo te zien is. Martien Meiland had het erg druk met de honden, hij vindt ze verschrikkelijk. "Kom eens hier, Bommeltje! Zo klaar met die honden. Klerelijers. Het is een kuthond", aldus de 'hondenliefhebber' Martien. Bekijk hieronder het Chateau Meiland-fragment met Martien en de honden. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Meilandjes gaan weer verhuizen in nieuw seizoen Chateau Meiland: "Gezeik!" Bekijk deze video » Zien: Paniek in Chateau Meiland door boze brief van de gemeente Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Martien Meiland gaat tekeer tegen de honden: "Klerelijers!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier