The Sky Is The Limit: Angelo vraagt Chanel ten huwelijk

The Sky Is The Limit: Angelo vraagt Chanel ten huwelijk

Dinsdagavond is te zien hoe Angelo zijn vriendin Chanel ten huwelijk vraagt en dat niet op een alledaagse manier doet. Ondersteund door een heus live-orkest en met grote lichtgevende letters (Marry Me) gaat hij voor haar op de knieën. Bekijk het fragment van The Sky Is The Limit hieronder.

<em>The Sky Is The Limit</em>: Angelo vraagt Chanel ten huwelijk Dinsdagavond is te zien hoe Angelo zijn vriendin Chanel ten huwelijk vraagt en dat niet op een alledaagse manier doet. Ondersteund door een heus live-orkest en met grote lichtgevende letters (Marry Me) gaat hij voor haar op de knieën. Bekijk het fragment van The Sky Is The Limit hieronder. The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is dinsdag om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Sky Is The Limit: Win-winsituatie schoolcijfers zoon: "Dan krijg ik 1000 euro" Bekijk deze video »
TV :
The Sky Is The Limit: Angelo vraagt Chanel ten huwelijk

The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is dinsdag om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Sky Is The Limit: Angelo vraagt Chanel ten huwelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier