Thierry Baudet: "Ik wil naar de maan" (video)

Thierry Baudet: "Ik wil naar de maan" (video)

Toen interviewer Sven Kockelmann ter ore kwam dat Thierry Baudet naar de maan wil moest hij even slikken: "In welke gemoedstoestand was u toen u dat opschreef?", vraagt hij grappend aan de voorman van Forum voor Democratie. Die lacht hardop mee en antwoordt: "Ik denk dat het om twee redenen heel belangrijk is om een ruimtevaartprogramma te ontwikkelen." Welke redenen dat zijn zie je hieronder, in de video van NPO Radio 1.

<em>Thierry Baudet</em>: &quot;Ik wil naar de maan&quot; (video) Toen interviewer Sven Kockelmann ter ore kwam dat Thierry Baudet naar de maan wil moest hij even slikken: "In welke gemoedstoestand was u toen u dat opschreef?", vraagt hij grappend aan de voorman van Forum voor Democratie. Die lacht hardop mee en antwoordt: "Ik denk dat het om twee redenen heel belangrijk is om een ruimtevaartprogramma te ontwikkelen." Welke redenen dat zijn zie je hieronder, in de video van NPO Radio 1. Bekijk ook Thierry Baudet in Nieuwsuur: "Hoe meer zetels, hoe minder windmolens" Bekijk deze video » Thierry Baudet bij NOS: "We gaan het beter doen dan mensen denken, dankzij mijn unieke verhaal" Bekijk deze video »
Nieuws :
Thierry Baudet: "Ik wil naar de maan" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet: "Ik wil naar de maan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier