Zien: Brandende vrachtwagen vol isolatiemateriaal op de A15 leidde tot flinke vertraging

Zien: Brandende vrachtwagen vol isolatiemateriaal op de A15 leidde tot flinke vertraging

Vanmorgen dinsdag 2 maart is er een ongeluk gebeurd op de A15. Een brandende vrachtwagen op de A15 bij Deil leidde tot flinke vertraging in de richting van Gorinchem. De brand brak rond 05:30 uur uit. In de vrachtwagen zat een lading isolatiemateriaal, waardoor het blussen flink wat tijd in beslag nam, meldt Rijkswaterstaat.

Bekijk de beelden die gemaakt zijn tijdens het blussen in de de NOS-video hieronder.

Zien: <em>Brandende vrachtwagen</em> vol <em>isolatiemateriaal</em> op de <em>A15</em> leidde tot flinke vertraging Vanmorgen dinsdag 2 maart is er een ongeluk gebeurd op de A15. Een brandende vrachtwagen op de A15 bij Deil leidde tot flinke vertraging in de richting van Gorinchem. De brand brak rond 05:30 uur uit. In de vrachtwagen zat een lading isolatiemateriaal, waardoor het blussen flink wat tijd in beslag nam, meldt Rijkswaterstaat. Bekijk de beelden die gemaakt zijn tijdens het blussen in de de NOS-video hieronder. Bekijk ook Video: Sportscholen voeren actie en willen open: "Veel buiten sporten" Bekijk deze video » Enorme ijsplaat breekt los, bekijk beelden van het natuurgeweld Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Brandende vrachtwagen vol isolatiemateriaal op de A15 leidde tot flinke vertraging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier