Bekijk de officiële trailer van Sky Rojo: 19 maart te zien op Netflix

Bekijk de officiële trailer van Sky Rojo: 19 maart te zien op Netflix

Ben je fan van de populaire Spaanse serie La Casa De Papel? Dan kun je je hart ophalen, want de makers van deze serie komen deze maand met een gloednieuwe misdaadserie: Sky Rojo. Het verhaal draait om drie vrouwen die vluchten voor hun pooier, die ze hebben verwond, en zijn handlangers. Het wordt een groot avontuur en een spannende roadtrip waarin ze op zoek gaan naar vrijheid.

Sky Rojo is vanaf 19 maart te zien op Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Sky Rojo bekijken.

Bekijk de officiële trailer van <em>Sky Rojo</em>: 19 maart te zien op <em>Netflix</em> Ben je fan van de populaire Spaanse serie La Casa De Papel? Dan kun je je hart ophalen, want de makers van deze serie komen deze maand met een gloednieuwe misdaadserie: Sky Rojo. Het verhaal draait om drie vrouwen die vluchten voor hun pooier, die ze hebben verwond, en zijn handlangers. Het wordt een groot avontuur en een spannende roadtrip waarin ze op zoek gaan naar vrijheid. Sky Rojo is vanaf 19 maart te zien op Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Sky Rojo bekijken. Bekijk ook Jupiter’s Legacy 7 mei bij Netflix: zo worden striphelden tot leven gebracht Bekijk deze video » Bekijk trailer van Netflix-serie Zero: vanaf 21 april te zien Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de officiële trailer van Sky Rojo: 19 maart te zien op Netflix


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de officiële trailer van Sky Rojo: 19 maart te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier