Video: Politie maakt einde aan bomvolle terrassen in binnenstad van Breda

Video: Politie maakt einde aan bomvolle terrassen in binnenstad van Breda

In Breda zijn dinsdagmiddag een aantal terrassen in de binnenstad opengegaan uit protest tegen de coronamaatregelen. De terrassen in Breda zaten al snel vol met mensen die onder genot van een drankje van het weer aan het genieten waren. Helaas voor de aanwezige mensen greep de politie al snel in om een eind te maken aan het protest.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>Politie</em> maakt einde aan bomvolle <em>terrassen</em> in binnenstad van Breda In Breda zijn dinsdagmiddag een aantal terrassen in de binnenstad opengegaan uit protest tegen de coronamaatregelen. De terrassen in Breda zaten al snel vol met mensen die onder genot van een drankje van het weer aan het genieten waren. Helaas voor de aanwezige mensen greep de politie al snel in om een eind te maken aan het protest. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Crowdfundingsactie gestart na boete open terras in Breda Bekijk deze video » Zien: duizenden horecaeigenaren gooiden vandaag uit protest hun terras open Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Politie maakt einde aan bomvolle terrassen in binnenstad van Breda


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Politie maakt einde aan bomvolle terrassen in binnenstad van Breda of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier