The Sky Is The Limit: Zeynep Dağ kijkt voor peperdure auto: "Let's go"

The Sky Is The Limit: Zeynep Dağ kijkt voor peperdure auto: "Let's go"

Zeynep Dağ kijkt voor een auto maar ze heeft een vuistregel en deze luidt: "Als ik het vier keer kan betalen dan doe ik het." Bekijk het fragment van The Sky Is The Limit met Zeynep bij de autozaak hieronder. Dinsdagavond is ook te zien hoe Angelo zijn vriendin Chanel ten huwelijk vraagt.

De tekst gaat onder de video verder.

<em>The Sky Is The Limit</em>: <em>Zeynep Dağ</em> kijkt voor peperdure auto: &quot;Let's go&quot; Zeynep Dağ kijkt voor een auto maar ze heeft een vuistregel en deze luidt: "Als ik het vier keer kan betalen dan doe ik het." Bekijk het fragment van The Sky Is The Limit met Zeynep bij de autozaak hieronder. Dinsdagavond is ook te zien hoe Angelo zijn vriendin Chanel ten huwelijk vraagt. De tekst gaat onder de video verder. The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is dinsdag om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Sky Is The Limit: Win-winsituatie schoolcijfers zoon: "Dan krijg ik 1000 euro" Bekijk deze video » The Sky Is The Limit: Angelo vraagt Chanel ten huwelijk Bekijk deze video »

The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is dinsdag om 20.30 uur voorlopig voor het laatst te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Sky Is The Limit: Zeynep Dağ kijkt voor peperdure auto: "Let's go" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier