Eerste beelden van Beau in Floradorp: "Iedereen heeft zijn eigen problemen"

Eerste beelden van Beau in Floradorp: "Iedereen heeft zijn eigen problemen"

Beau van Erven Dorens verdiept zich in het nieuwe RTL programma 'Beau in Floradorp' een jaar lang in Floradorp, een oude volksbuurt in Amsterdam-Noord. Beau duikt in het leven van verschillende bewoners in de wijk. Iedereen in de wijk heeft z'n eigen problemen, uitdagingen en dromen.

Bekijk de eerste beelden van Beau in Floradorp hieronder.

Eerste beelden van <em>Beau in Floradorp</em>: &quot;Iedereen heeft zijn eigen problemen&quot; Beau van Erven Dorens verdiept zich in het nieuwe RTL programma 'Beau in Floradorp' een jaar lang in Floradorp, een oude volksbuurt in Amsterdam-Noord. Beau duikt in het leven van verschillende bewoners in de wijk. Iedereen in de wijk heeft z'n eigen problemen, uitdagingen en dromen. Bekijk de eerste beelden van Beau in Floradorp hieronder. Beau in Floradorp is elke dinsdag om 21:25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Beau over nieuwe programma Beau in Floradorp Bekijk deze video » Beau in Floradorp: dit is Marie Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden van Beau in Floradorp: "Iedereen heeft zijn eigen problemen"

Beau in Floradorp is elke dinsdag om 21:25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden van Beau in Floradorp: "Iedereen heeft zijn eigen problemen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier