De Vooravond gemist? Veel tieners weten niet dat ze in een democratie leven

De Vooravond gemist? Veel tieners weten niet dat ze in een democratie leven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Veel <em>tieners</em> weten niet dat ze in een <em>democratie</em> leven Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Een opvallende publicatie in het nieuws vandaag, de Universiteit van Amsterdam heeft onderzoek gedaan naar alle tieners tussen de 12 en 14 jaar oud. Maar liefst 35 procent van deze groep weet niet of ze in een democratie leven. Volgens tafelheer Renze is dit iets waar we ons zorgen over moeten maken. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Veel tieners weten niet dat ze in een democratie leven

Een opvallende publicatie in het nieuws vandaag, de Universiteit van Amsterdam heeft onderzoek gedaan naar alle tieners tussen de 12 en 14 jaar oud. Maar liefst 35 procent van deze groep weet niet of ze in een democratie leven. Volgens tafelheer Renze is dit iets waar we ons zorgen over moeten maken.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Veel tieners weten niet dat ze in een democratie leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier